Кількість
|
Вартість
|
||
|
Технологія приготування джерок М’ЯSNACK дозволяє зберегти та передати смак м'яса, та пікантні нотки оригінальних спецій.
Для виготовлення сушеного мяса використовується добірне свіже м’ясо та високоякісні спеції.
Маринується 12 годин при понижених температурах у фірмовому маринаді.
Далі проходить висушування в дегідраторі при температурі 70 градусів на протязі 8 годин, при цьому втрачається до 80% вологи.
Готові сушені джерки пакуються в спеціальні герметичні пакети Doypack або Ziploc та зберігають смак та свіжість на протязі 90 днів.
Калорійність, кКал | 410 |
Білки, г | 33 |
Жири, г | 9 |
Вуглеводи, г | 5 |
Сіль, г | 10 |