Бажання
Додайте товари до списку бажань
Сушене м'ясо - корисний перекус та смачна закуска!
0
Мій кошик
Опис

Технологія приготування джерок М’ЯSNACK дозволяє зберегти та передати смак м'яса, та пікантні нотки оригінальних спецій.
Для виготовлення сушеного мяса використовується добірне свіже м’ясо та високоякісні спеції.
Маринується 12 годин при понижених температурах у фірмовому маринаді.
Далі проходить висушування в дегідраторі при температурі 70 градусів на протязі 8 годин, при цьому втрачається до 80% вологи.
Готові сушені джерки пакуються в спеціальні герметичні пакети Doypack або Ziploc та зберігають смак та свіжість на протязі 90 днів.

Склад
JERKY Курка - 100 г, JERKY Свинина - 100 г, JERKY Телятина - 100 г
М’ясо - 89,3%; Спеції 10,7% (мед бджолиний, кмин, орегано, паприка копчена, суміш перців, цибуля, часник мелений, чебрець, сіль морська)

Калорійність та харчова цінність на 100 г

Калорійність, кКал 291
Білки, г 46
Жири, г 9
Вуглеводи, г 5
Сіль, г 10

 

 
Знижка -15% на наступне замовлення G-00.00.00.01 фото
Подарунок
1 грн
безкоштовно

М'ясо сушене Набір дегустаційний Класичний 300 г

Артикул T-01.04.03.05
В наявності
435 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Вага
Виберіть колір
Замовити швидко
Характеристики
Смак Класичний
Умови зберігання від 0° до +20° в сухому приміщенні
Термін придатності, днів 90
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
  • Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.
  • «Нововю поштою» по Україні — згідно тарифів перевізника.

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні
  • Післоплата при отриманні Нова Пошта 
  • Кредитною карткою
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie.

Деталніше у розділі Політика конфіденційності